3.845 de suceveni s-au vindecat de Covid-19

Prefectura Suceava a anunţat că ieri dimineaţa potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în judeţ erau 3.845 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Sursa citată arată că în ultima perioadă, în judeţ au fost internate 13 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 16 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 500 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 133  sunt diagnosticaţi cu Covid-19, 103  sunt în zona tampon şi 264 sunt cu alte afecţiuni (non-Covid). Din cei 133 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 84 prezintă forme medii ale bolii, 41 forme uşoare, iar 8 pacienţi cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, dintre care trei sunt ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi au fost internaţi 62 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 14 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: