Bruce Springsteen, într-un mesaj adresat lui Donald Trump: „Pune-ţi naibii o mască !”

Celebrul muzician Bruce Springsteen i-a cerut preşedintelui american Donald Trump să-şi pună „naibii o mască”, într-un interviu în care artistul a criticat răspunsul administraţiei americane la pandemia de coronavirus, care a provocat în această ţară aproape 120.000 de decese, relatează joi EFE.

Bruce Springsteen, supranumit „The Boss”, a declarat într-un interviu acordat programului radiofonic „From His Home to Yours” şi preluat de revista Esquire că numărul mare de morţi pe care îl provoacă criza coronavirusului reprezintă „o ruşine naţională”. „Aveam un alt program pregătit pentru a îl transmite săptămâna aceasta în această vară ciudată şi agitată, dar cu peste 100.000 de americani morţi în ultimele luni şi cu răspunsul ruşinos dat de liderii noştri, sunt pur şi simplu furios”, a spus Bruce Springsteen. „Aceste vieţi meritau ceva mai mult decât să fie simple statistici incomode pentru tentativa de realegere a preşedintelui nostru”, a precizat artistul.

Muzicianul din New Jersey s-a adresat apoi direct preşedintelui american: „Voi începe prin a trimite (un mesaj) omului aşezat în Biroul Oval. Cu tot respectul, domnule, arată puţină consideraţie şi grijă faţă de compatrioţii tăi. Pune-ţi naibii o mască!”.

Nu este prima oară când Bruce Springsteen îl critică pe Donald Trump, celebrul rocker declarând în anii trecuţi că actualul preşedinte nu are niciun interes să unească ţara şi că nu înţelege ceea ce înseamnă să fii american.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: