Handbal masculin

Junorii de la CSU Suceava vor să facă şi din 2020 un an de excepţie

Acum doi ani, echipele de juniori III şi IV ale CSU din Suceava realizau performanţe de excepţie. La finele unui sezon competiţional fructuos, formaţiile universitare sucevene de juniori III şi IV izbuteau să se claseze pe podiumul de premiere, prima cucerind titlul de vicecampioană naţională, cea de-a doua reuşind medalia de aur.

Cei de atunci au mai crescut şi, în prezent, CSU din Suceava se află în luptă pentru medalii la toate categoriile de vârstă ale handbalului juvenil românesc la finele acestui campionat. Deşi criza declanşată de pandemia de coronavirus a încurcat serios pregătirea tinerilor jucători suceveni, ei au continuat cu seriozitate să se pregătească aşa cum pot şi să spere că în luna august sau septembrie vor putea participa la turneele finale.

„Tinerii noştri jucători s-au străduit mult şi în acest an şi merită să aibă şansa să se lupte pentru medalii. Avem generaţii foarte competitive şi putem realiza multe. A fost o perioadă mai dificilă pentru sportivii noştri, obişnuiţi cu antrenamentele în sală, cu atmosfera de echipă, cu contactul fizic din meci, cu pregătirea şi în aer liber, dar sunt convins că ei se vor strădui să revină la forma fizică pe care au avut-o înainte de pandemie. Ne aducem aminte cu bucurie de momentele de acum doi ani când bucuria era maximă şi săream de fericire până la tavan după finalele naţionale şi le mulţumim tuturor celor care au crezut cu adevărat în noi şi ne-au susţinut necondiţionat”, a declarat antrenorul echipei de juniori II a CSU din Suceava, Vasile Boca.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI