Secretarul general al PLUS Suceava, Beniamin Atodiresei, a demisionat din partid

> El se retrage, temporar, din politică > Anterior, era candidat al formaţiunii pentru funcţia de primar

Secretarul general al PLUS Suceava, arhitectul sucevean Beniamin Atodiresei, candidatul desemnat de PLUS pentru funcţia de primar al Sucevei, se retrage din politică.

Beniamin Atodiresei ne-a declarat că, „pentru a evita orice tip de asociere inutilă cu o anumită zonă politică”, a luat decizia de a renunţa la calitatea de membru şi de secretar general al PLUS Suceava.

„Decizia de retragere a fost luată la începutul crizei Covid-19 şi formalizată ulterior. Motivele sunt de natură personală şi profesională” a menţionat Atodiresei.

El a mulţumit colegilor din PLUS pentru încrederea pe care i-au acordat-o, pentru decenţa colaborării şi a urat succes echipei în demersul de structurare politică.

Beniamin Atodiresei a menţionat că şi-a propus ca, o perioadă, să nu mai activeze politic. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI