În judeţul Suceava

Încă 12 cazuri de infecţie cu noul coronavirus

> Numărul total de persoane infectate era ieri de 3.552

Până ieri, 4 iunie, pe teritoriul României au fost confirmate 19.907 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.919 au fost declarate vindecate şi externate.

„Având în vedere numărul de cazuri nou confirmate, care se situează peste media ultimei săptămâni, atragem atenţia asupra respectării cu rigurozitate a normelor de conduită sanitară şi de prevenire a răspândirii noului coronavirus, cu precădere a celor referitoare la purtarea măştii în spaţii închise, evitarea contactului, igienizarea frecventă a mâinilor şi păstrarea distanţei faţă de alte persoane” a transmis GCS.

În lista cuprinzând numărul de cazuri confirmate, pe judeţe, potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, Suceava apărea cu 3.552 de cazuri, dintr-un total de 19.907 de cazuri.

Până joi, 1299 persoane diagnosticate cu infecţie cu Covid-19 (internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea şi Buzău) au decedat.

De la anterioara informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 238 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, ieri, erau internaţi 153 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată erau 2.363 de persoane. Alte 96.693 de persoane erau în izolare la domiciliu şi se aflau sub monitorizare medicală.

Până joi, la nivel naţional, au fost prelucrate 472.850 de teste. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: