Teatrul „Matei Vişniec” invită publicul la întâlniri online cu poezia contemporană

> Va participa şi dramaturgul Matei Vişniec

Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava continuă seria proiectelor online. Potrivit unui comunicat al Teatrului sucevean, timp de 12 zile va organiza întâlniri online cu poezia contemporană. Acest nou proiect poartă un nume ancorat în realitatea zilelor noastre: „Stare de poezie”.

„Stare de poezie” este un proiect care îşi propune să promoveze poezia contemporană, respectiv creaţiile a unsprezece autori, precizează sursa citată.

În cadrul proiectului va participa şi dramaturgul Matei Vişniec.

Potrivit comunicatului citat, „Poezia este plină de culoare, ea are forme noi şi continuă să facă lumea mai frumoasă. Vă dăm, aşadar, întâlnire cu poezia, în fiecare zi, în perioada 3 – 14 iunie, pe pagina de Facebook a Teatrului Municipal «Matei Vişniec» Suceava” transmit reprezentanţii instituţiei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: