Handbal masculin

Ghiţă Irimescu a spus stop unei cariere de excepţie

Unul dintre cei mai valoroşi handbalişti suceveni crescuţi la Liceul cu Program Sportiv de-a lungul anilor a fost Gheorghe Irimescu. După o carieră deosebită, care s-a întins pe o durată de peste două decenii pe prima scenă a handbalului românesc, Ghiţă Irimescu şi-a anunţat retragerea din activitatea competiţională. Anunţul pivotului în vârstă de 40 de ani, care a îmbrăcat în ultimele două sezoane tricoul Politehnicii Timişoara, a venit pe pagina personală de Facebook: „După 21 de ani a venit timpul să spun stop carierei de jucător! Mulţumesc, handbal! Ţinem aproape!”

Format la Liceul cu Program Sportiv Suceava, Ghiţă Irimescu are un trecut plin de realizări, el câştigând de două ori titlul de campion al României, cu HCM Constanţa, Cupa României de trei ori, o dată cu UCM Reşiţa şi de două ori cu HCM Constanţa, şi Cupa Challenge de trei ori, cu UCM Reşiţa, ultimul trofeu fiind cucerit în detrimentul Universităţii Suceava. De asemenea, a făcut parte din lotul naţional al României, care a participat la Campionatul Mondial din 2009, din Croaţia.

Ghiţă Irimescu a debutat în Liga Naţională la Poli Timişoara şi a mai evoluat în lunga sa carieră pentru Minaur Baia Mare, UCM Reşiţa, HCM Constanţa, CS Caraş Severin, HC Odorhei şi Steaua Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: