Bosanci

Peste 1.200 kg de deşeuri periculoase găsite la un agent economic

Poliţiştii din cadrul SAESP Suceava, împreună cu un lucrător din cadrul Gărzii de Mediu Suceava, au depistat o cantitate mare de deşeuri periculoase depozitate de un agent economic din localitatea Bosanci.

În data de 27 mai, echipa de control a efectuat verificări la agentul economic respectiv, constatând că acesta nu a luat măsurile legale de eliminare/ valorificare totală a deşeurilor rezultate din activitatea de producţie (service auto), respectiv a 1.200 litri de ulei uzat.

Prin urmare, s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri”. Întreaga cantitate de ulei uzat a fost indisponibilizată, urmând a fi valorificată/ eliminată, în perioada imediat următoare, conform procedurilor legale privind regimul deşeurilor periculoase. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: