Handbal masculin

Jucătorii şi conducerea tehnică de la CSU din Suceava aşteaptă cu ardoare revenirea pe teren

Echipa de handbal masculin CSU din Suceava este singura din municipiu care se mai luptă pentru a nu pierde tot ce a realizat în acest sezon competiţional. Dacă la volei şi rugbi nu există un obiectiv pentru acest campionat şi toată lumea se gândeşte deja la sezonul viitor, iar la fotbal situaţia este complicată şi nu depinde de rezultatele de pe teren, la handbal, sucevenii se vor bate pentru promovarea în Liga Naţională în luna iulie.

Jucătorii şi conducerea tehnică a grupării sucevene aşteaptă o şedinţă a celor care investesc în CSU, la care vor participa şi primarul Ion Lungu şi rectorul USV, Valentin Popa, pentru a vedea drumul pe care se va merge.

„Aşteptăm cu interes o întâlnire a Consiliului de Administraţie cu participarea domnului primar Ion Lungu şi a domnului rector al USV, Valentin Popa, pentru a şti pe ce ne vom putea baza în continuare. Noi suntem pregătiţi pentru a ne lupta pentru atingerea obiectivului propus, promovarea în Liga Naţională. Trebuie să menţionez că vor fi extrem de dificil de îndeplinit condiţiile impuse pentru antrenamente şi pregătire centralizată. Aşa ştim de la FRH, că avem o perioadă de 30 de zile de pregătire până la turneul de promovare. Sper să ne descurcăm, pentru că am muncit mult şi ne dorim să revenim acolo unde handbalul sucevean a fost şi merită.

Am avea nevoie şi de o întărire, dacă putem spune aşa, a lotului de jucători, dacă dorim să participăm cu şanse reale la turneul pentru promovare, mai ales că sunt jucători care termină contractele la data de 1 iunie.

Căutăm handbalişti cu experienţă, dar e greu să găseşti jucători români buni la această oră, în condiţiile în care federaţia a anunţat că nu va retrograda nicio echipă din Liga Naţională şi va mări numărul de competitoare din primul eşalon. Probabil vom fi nevoiţi să ne orientăm pe piaţa externă. Oricum, situaţia este delicată, venim după atâta timp de inactivitate şi nici măcar nu ştim cu exactitate când va avea loc turneul final. Încă nu am reluat antrenamentele specifice în aer liber. Mi-e frică şi de accidentările care pot să apară după o perioadă de inactivitate îndelungată, mai ales că la turneul final vom fi nevoiţi să disputăm multe meciuri cu încărcătură în zile consecutive. Or la handbal consumul fizic este foarte mare”, a declarat antrenorul celor de la CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: