La centrele de la Sasca Mică şi Costâna mai sunt 30 de beneficiari cu Covid-19

> Prefectura Suceava: S-au luat toate măsurile necesare pentru instruirea personalului celor două centre şi pentru asigurarea de servicii medicale

 Prefectura Suceava a anunţat, joi, că 30 de beneficiari ai celor două centre de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul judeţului Suceava, Sasca Mică şi Costâna (14 într-un caz şi 16 în altul), mai sunt infectaţi cu noul coronavirus. Sursa precizează că în prezent aceştia au fost retestaţi de personalul DSP Suceava, urmând ca în perioada următoare să fie anunţate rezultatele.

Prefectura susţine că la nivelul DGASPC Suceava s-au luat toate măsurile necesare pentru instruirea personalului celor două centre, pentru asigurarea de servicii medicale în caz de necesitate, monitorizarea permanentă a tuturor beneficiarilor internaţi în aceste centre, asigurarea de echipamente de protecţie, de antiseptice şi dezinfectanţi pentru suprafeţe. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: