Fotbal

Cele trei formaţii sucevene din eşalonul trei trebuie să-şi pregătească documentele de licenţiere

La finele săptămânii trecute, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis prelungirea cu 5 zile a termenului de depunere a documentelor necesare procesului de certificare pentru participarea în Liga a III-a, precum şi modificarea modalităţii de depunere a respectivelor documente.

„Luând în considerare procedurile de lucru în vederea protejării membrilor afiliaţi şi a angajaţilor FRF, cluburile solicitante vor transmite documentele anterior menţionate prin poştă sau curier în perioada 1-5 iunie 2020. Pentru evitarea oricărui dubiu vor fi considerate ca fiind depuse în termen toate documentele care au fost predate curierului sau oficiului poştal al expeditorului cel târziu la data de 5 iunie 2020. Condiţiile de participare în Liga a III-a, aprobate în Comitetul Executiv al FRF din data de 19 februarie, au menirea să furnizeze o competiţie mai solidă, cu cât mai puţine echipe retrase, să promoveze cluburile cu viziune strategică a performanţei pe termen lung şi să confere o siguranţă financiară jucătorilor şi antrenorilor. Primul sezon, 2020-2021, va fi unul de tranziţie, motiv pentru care nu vor fi aplicate sancţiuni sportive în cazul în care se va constata că nu se întrunesc condiţiile de participare, ci doar sancţiuni financiare”, se arată în comunicatul FRF.

Trebuie precizat că este pentru prima dată când grupărilor de Liga a III-a le este solicitat un aşa-zis dosar de licenţiere, condiţiile de îndeplinit fiind, desigur, mai lejere decât la primele două eşaloane. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: