Prefectura Suceava:

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie în spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă şi în alte spaţii închise

> Recomandăm persoanelor peste 65 de ani să-şi limiteze deplasările

 Prefectura Suceava a transmis, luni, că pe perioada stării de alertă purtarea măştii care acoperă nasul şi gura este obligatorie în spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă şi în alte spaţii închise.

Totodată, Prefectura Suceava reaminteşte că începând de luni a intrat în vigoare Legea nr. 55/ 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, care prevede sancţionarea contravenţională a persoanelor care nu respectă prevederea privind asigurarea măsurilor individuale de protecţie a vieţii, cu amenzi al căror cuantum este cuprins între 500 lei şi 2500 lei.

„Deşi circulaţia persoanelor peste 65 de ani este permisă în orice interval orar al zilei, menţinem recomandarea de a se limita pe cât de mult posibil deplasările şi de a evita locurile aglomerate, mai ales pentru persoanele din categoriile vulnerabile, pentru a se evita riscul infectării cu noul coronavirus” arată Prefectura Suceava. Sursa citată mai menţionează că s-a reluat activitatea cabinetelor de medicină dentară, pentru cazurile care nu reprezintă urgenţe, cu respectarea măsurilor de prevenire şi control a răspândirii Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: