Suceava

Se lucrează la sistematizarea rutieră şi amenajarea locurilor de parcare din zona Metro

 > Este un proiect important, pentru că în zonă locuiesc 200 de familii în blocuri ANL şi locuinţe sociale, spune viceprimarul Lucian Harşovschi

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, că se lucrează la sistematizarea rutieră şi amenajarea locurilor de parcare din cartierul Obcini, zona Metro.

El a subliniat că acest proiect este unul foarte important, în condiţiile în care în această zonă locuiesc 160 de familii în blocurile ANL şi alte 40 în locuinţe sociale.

Lucian Harşovschi a reamintit că în urmă cu un an a înmânat cheile locuinţelor în blocuri ANL pentru 80 de familii, iar atunci a promis că se va ocupa de sistematizarea rutieră a zonei şi de amenajarea de locuri de parcare.

În prezent, sunt finalizate lucrările pentru parcările de reşedinţă şi se află în desfăşurare lucrările pentru reabilitarea străzii Pictor Şerban Rusu Arbore (2450 mp) şi a trotuarelor (350 mp). La finalizarea acestor acţiuni, va avea loc amenajarea spaţiilor verzi.

Viceprimarul a menţionat că valoarea lucrărilor este de 1.464.611,45 lei, iar, la final, cetăţenii vor beneficia de 203 locuri de parcare, alei de acces noi şi o stradă refăcută total.

Totodată, Lucian Harşovschi a declarat că se continuă semnalizarea rutieră a trecerilor de pietoni din municipiu pentru a fi mult mai vizibile. Astfel, au fost finalizate două treceri pentru pietoni, iar alte trei sunt în lucru pe strada Gheorghe Doja. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: