Ghişeul de restituire a permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare reţinute al Serviciului Rutier Suceava funcţionează doar pentru persoanele din zona carantinată

Poliţia Suceava a anunţat că, începând cu data de 11.05.2020, programul de lucru cu publicul din cadrul Serviciului Rutier Suceava – Ghişeu restituiri permise de conducere şi certificate de înmatriculare reţinute, doar pentru persoanele care locuiesc în zona carantinată, va fi următorul: luni 8.30 – 11, 14 – 15.30; marţi 8.30 – 12.30; miercuri 8.30 – 11, 14 – 15.30; joi 13 – 18; vineri 8.30 – 12.30.

 „Persoanele care se vor prezenta la ghişeu vor purta mască de protecţie, mănuşi şi vor avea un pix personal. Accesul în incinta ghişeului se va face cu respectarea regulilor de distanţare socială, câte o singură persoană” a precizat Poliţia Suceava.

După ridicarea stării de urgenţă şi a măsurii de carantinare a municipiului Suceava şi a comunelor din zona limitrofă, se va reveni la programul normal de lucru cu publicul pentru toate persoanele, indiferent de zona unde locuiesc, a menţionat IPJ Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: