Beyonce s-a asociat cu spitale americane pentru a oferi testări gratuite pentru COVID-19

Cântăreaţa americană Beyonce a înfiinţat mai multe centre mobile de testare pentru coronavirus, în parteneriat cu spitale din Houston. Testările sunt oferite în centre medicale mobile, iar oamenii primesc şi vouchere pentru magazine alimentare.

Centrele sunt dedicate comunităţilor defavorizate şi au fost vizitate până în prezent de sute de persoane. Oamenii au primit în schimb şi produse pentru curăţare şi vouchere pentru alimente.

La sfârşitul lunii aprilie, Beyonce a anunţat că donează 6 milioane de dolari unor proiecte pentru protejarea sănătăţii mintale a angajaţilor consideraţi esenţiali pe timpul pandemiei de COVID-19, precum cei din spitale, magazine alimentare, farmacii, ambulanţă, pompieri. În aceste proiecte, Beyonce, în vârstă de 38 de ani, colaborează cu Jack Dorsey, CEO al Twitter.

Şi actorul american Sean Penn a avut o iniţiativă similară. Acesta şi-a unit forţele, prin intermediul ONG-ului său CORE, cu autorităţile din Los Angeles în vederea amenajării unor centre mobile de testare pentru coronavirus.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: