De la Crucea Roşie Suceava, încă o donaţie pentru SJU

Crucea Roşie Suceava continuă acţiunea de susţinere şi protejare a personalului medical şi a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Suceava prin donaţii atât de necesare în lupta tuturor împotriva pandemiei Covid-19, anunţă Corneliu Dediu, director al Crucii Roşii Suceava.

Astfel, Crucea Roşie Suceava a donat către spital 400 cutii mănuşi, 150 combinezoane, 80 litri dezinfectant, două maşini de spălat, două uscătoare, două frigidere, două cuptoare cu microunde, fierbătoare de apă şi filtre de cafea.

Crucea Roşie Suceava menţionează că, în prezent, continuă şi campania de strângere de fonduri „Cu toţii în linia întâi” a antreprenorului sucevean Ştefan Mandachi, campanie prin care să donează metrul de autostradă construit în Suceava, pentru a fi vândut centimetru cu centimetru, banii urmând să ajungă la Crucea Roşie Suceava, pentru a fi achiziţionate ventilatoare şi echipamente medicale necesare spitalului din Suceava sau altor spitale din judeţ. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: