Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler conferit Spitalului Judeţean

 Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 aprilie a.c., decretul privind retragerea decoraţiei conferite Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, a transmis Administraţia Prezidenţială.

„Astfel, în temeiul prevederilor art. 94 lit. b) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, precum şi ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii, republicată, având în vedere gravele deficienţe în activitate constatate în perioada stării de urgenţă provocate de pandemia de Covid-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obţinute anterior, preşedintele Klaus Iohannis a retras Ordinul «Meritul Sanitar» în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Judeţean de Urgenţă «Sfântul Ioan cel Nou» Suceava” se arată în comunicat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

  1. Pe acesti indivizi iresponsabili incepand cu iohanis si acolitii lui inclusiv flutur si lungu de la Suceava , care au nenorocit tara si in special Suceava ,va trebui sa-i judece natia sau justitia divina , pentru ca prin deciziile lor iresponsabile incalificabile au adus bantuirea mortii printre romani ,!!!!
    Asa cum a spus Basescu , Iohanis, printre alte grozavii, nu a vrut sa faca o triere prin testare si monitorizare la granita a celor care vin din strainatate ,( CA RASPLATA PENTRU VOT) si acestia au contaminat si contamineaza in continuare pe cei din tara CU URMARILE TRAGICE PE CARE LE VEDEM ZILNIC !!!!

  2. Scuze , ati sters comentariile cititorilor dvs. ?

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: