Primul metru de autostradă din Moldova, scos la vânzare, centimetru cu centimetru, pentru nevoile Spitalului Judeţean Suceava

> Ştefan Mandachi: Încercăm să ajutăm cel mai drag oraş de pe planetă: Suceava

Primul metru de autostradă din Moldova va fi vândut, centimetru cu centimetru, pentru a se obţine fonduri cu care să fie achiziţionate echipamente medicale necesare Spitalului Judeţean Suceava, a anunţat joi seara antreprenorul Ştefan Mandachi.

El a explicat că, iniţial, ar fi vrut să strângă donaţii cu primul metru de autostradă pentru o şcoală gratuită, pentru că ajunsese la concluzia că doar educaţia poate repara România. Dar pentru că a intervenit criza provocată de noul coronavirus, a renunţat la proiect şi a iniţiat altul, prin care să fie făcute donaţii către Spitalul Judeţean Suceava.

„Abia acum trebuie să ne solidarizăm, abia acum începe truda şi tot abia acum încercăm să ajutăm cel mai drag oraş de pe planeta numită Pământ: Suceava” a arătat Mandachi.

El a subliniat că toţi banii vor intra direct în conturile Crucii Roşii Suceava, de unde vor fi direcţionaţi Spitalului Judeţean Suceava, în funcţie de nevoi.

Potrivit lui, primul metru de autostradă are 300.000 cmp şi fiecare centimetru pătrat va fi vândut cu 10 euro, astfel încât să se strângă suma de 3 milioane de euro.

El arată că toţi cei care vor contribui vor primi un certificat de „proprietar” pentru centimetrul sau centimetrii achiziţionaţi, iar numele le va rămâne scris, mai mic sau mai mare, în funcţie de numărul de centimetri, pe un monument al donatorilor la „Primul metru de autostradă”.

El a spus că a donat 10.000 de euro şi a provocat toţi cetăţenii români şi străini, mai ales antreprenorii, să doneze şi să îl depăşească.

„Dirijaţi atenţia către Suceava şi dacă vreodată aţi venit în Bucovina şi v-a plăcut, amintiţi-vă de oamenii şi locurile de aici. De Voroneţ, de Cetate, Putna, Suceviţa, Mănăstirea Humorului, Moldoviţa. Amintiţi-vă de pacea, veselia şi de toate selfiurile pe care le-aţi făcut aici, în Ierusalimul Europei, în ţara fagilor” a transmis Mandachi.

Sumele de bani vor putea fi transmise în:

CONT RON:

 RO43RNCB0244020411980016

CONT EURO:

 RO76RNCB0244020411980004

Cod SWIFT: RNCBROBU

Beneficiar: Societatea de Cruce Roşie Suceava, (C.I.F. 4244520). (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: