Întâlnire emoţionantă: Robbie Williams şi-a revăzut copiii după trei săptămâni de carantină

Robbie Williams a avut parte de o întâlnire emoţionantă cu copiii săi, după ce a stat trei săptămâni în carantină. Artistul se află acum în autoizolare, împreună cu soţia şi copiii, în locuinţa lor din Los Angeles.

Robbie Williams a petrecut trei săptămâni departe de familie, în contextul pandemiei de coronavirus, după ce s-a întors din Australia.

Sâmbătă a revenit acasă, iar soţia sa a surprins, într-un video emoţionant, revederea artistului cu doi dintre copii. Una dintre fiicele cuplului, Theodora, de doar şapte ani, şi fiul Charlton, de cinci ani, i-au sărit în braţe lui Robbie Williams şi i-au spus cât de mult le-a lipsit.

Totuşi artistul nu a scăpat de glumele făcute de soţia lui. Într-un alt videoclip, Robbie Williams este filmat de parteneră de la balcon, având un dialog ironic.

„Acum practicăm distanţarea socială. Oamenii s-au tot întrebat ce e distanţarea socială, iar eu cred că înseamnă să stai departe de restaurante sau cluburi şi chiar de soţul tău care a fost în Australia”, a spus Ayda, soţia lui Robbie Williams.

„Mi s-a spus că dacă pot să îmi ţin respiraţia 10 secunde fără să tuşesc sunt sănătos”, a spus în glumă artistul.

Într-un final, cei doi şi-au petrecut seara în grădina casei lor din Los Angeles, acolo unde se află în autoizolare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: