Suceava

Autobuzele TPL nu mai circulă în weekend

Începând din weekend şi pe toată perioada în care este decretată starea de urgenţă, autobuzele ce aparţin operatorului TPL nu mai circulă în zilele de sâmbătă şi duminică, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

„Se vor efectua doar curse speciale pentru cei care merg la serviciu. Au fost purtate discuţii cu angajatorii din Suceava, pentru a putea stabili un program care să fie potrivit pentru toată lumea” a spus viceprimarul.

El a arătat că, pentru mai multe detalii despre program, cei interesaţi pot lua legătura cu cei din conducerea TPL – 0744 535 345.

În intervalul luni-vineri, programul rămâne acelaşi. Autobuzele nu vor circula între orele 9 şi 14, dar vor fi pe traseu între 4.30 – 9 şi 14 – 22, cu următoarele frecvenţe: > liniile 2 şi 4 – program din 15 în 15 minute; > linia 30 va circula din 75 în 75 de minute; > linia 15 va circula din 60 în 60 de minute; > linia 5 va circula din 30 în 30 minute; > linia 17 va circula din 75 în 75 minute; > liniile 29 şi 1 se suspendă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: