Ricky Martin îi numeşte „brute” şi „ignoranţi” pe cei care refuză să se izoleze împotriva COVID-19

Celebrul cântăreţ portorican Ricky Martin i-a numit “brute” şi “ignoranţi” pe cei care nu respectă izolarea la domiciliu, ca metodă de combatere a actualei pandemii de coronavirus, considerând “criminal” faptul ca pe stradă să existe oameni ce riscă să contracteze şi să răspândească boala, relatează EFE.

Este ceea ce a subliniat artistul într-o postare video, pe contul său de Instagram, în care arată că “singurul mod în care poate fi oprit un virus este printr-o carantină severă, radicală, pentru că acest virus este radical, este sever şi fără milă faţă de noi”. “Singurul mod, singura protecţie este izolarea socială, pentru că din păcate se află încă oameni pe stradă, pe plajă, în baruri sau în restaurante şi nu pot să-i consider decât nişte brute şi nişte ignoranţi”, a susţinut cântăreţul portorican. El a calificat comportamentul acestor oameni aflaţi pe stradă ca “lipsit de empatie” faţă de restul populaţiei, ca urmare a riscului de răspândire a noului virus. “Te văd ca pe un criminal. Ai putea fi un purtător de virus”, a spus Ricky Martin.

 Artistul a ţinut să le răspundă celor care neagă impactul acestui virus, considerând că îi afectează doar pe cei vârstnici. Ricky Martin a făcut în acest sens referire la un raport al guvernului american, care arată că 20% dintre pacienţii care au fost spitalizaţi în SUA au vârste cuprinse între 20 şi 44 de ani. “Prin urmare, teoria că vor fi afectaţi doar părinţii sau bunicii voştri este complet depăşită”, a încheiat el.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: