„Mărţişorul persoanelor vârstnice”

Casa de Ajutor Reciproc a Persoanelor Vârstnice Suceava organizează trei evenimente, cu muzică şi dans, sub genericul „Mărţişorul persoanelor vârstnice”, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Suceava.

Peste 1300 de pensionari de toate vârstele se vor reuni la restaurantul Prestige în zilele de 29 februarie, respectiv 1 şi 8 martie 2020.

„Considerăm oportună realizarea acestui eveniment prilejuit de începutul primăverii, de Mărţişor şi de Ziua Internaţională a Femeii. Este un prilej de a petrece momente plăcute alături de oamenii care, de-a lungul anilor, şi-au adus contribuţia la dezvoltarea comunităţii locale, iar nu în ultimul rând de a avea o viaţă socială activă. Totodată, este o ocazie de a ne arăta respectul şi recunoaşterea cuvenită faţă tovarăşele noastre de viaţă, de cele care ne stau mereu alături, partenere de nădejde şi sprijin moral al familiei” spune preşedintele CARP Suceava, Cezar Telescu.

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava este o organizaţie cu capital privat, de caritate, neguvernamentală, nonprofit, de întrajutorare şi protecţie socială, care organizează pentru membrii săi diferite activităţi sociale, culturale, artistice şi de agrement, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: