Fotbal judeţean

Comitetul Executiv al AJF Suceava a stabilit datele de start ale sezonului oficial de primăvară

Întrunit la începutul acestei săptămâni, Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava a stabilit datele de start ale sezonului oficial de primăvară. Astfel, campionatul Ligii a IV-a se va relua pe data de 8 martie şi se va încheia pe 31 mai. Competiţia se va derula până la final fără etape intermediare şi fără jocuri programate de Paşte, în weekendul 18-19 aprilie.

Mai trebuie precizat că echipa care se va încununa campioană judeţeană va reprezenta judeţul Suceava la barajul de promovare în eşalonul al treilea, care va avea loc în sistem tur-retur, pe 13 şi 20 iunie. Campioana judeţului Suceava urmează să se confrunte cu una dintre laureatele judeţelor Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi sau Vaslui, împerecherea echipelor din regiunea nord-est urmând să se facă în luna februarie, prin tragere la sorţi.

Liga a V-a reîncepe pe 29 martie, cu a doua etapă a returului în ambele serii. Semifinalele fazei judeţene a Cupei României, competiţie în care formaţiile Juniorul Suceava, Rarăul Câmpulung Moldovenesc, Recolta Fântânele şi LPS Suceava se regăsesc pe tabloul de concurs, se vor desfăşura în zilele de 15 şi 22 aprilie, în sistem tur-retur.

Referitor la campionatele judeţene de juniori, acestea se vor relua după următorul calendar: 14 martie (Under 13), 21 martie (Under 11) şi 4 aprilie (Juniori B1).

Comitetul Executiv al AJF Suceava – alcătuit din Ciprian Anton (preşedinte), Iulian Darabă (vicepreşedinte), Aurel Constantin (vicepreşedinte), Gheorghe Vicol (reprezentant Liga a IV-a), Mihăiţă Szekely (reprezentant Liga a V-a), Mihai Eremia (reprezentant copii şi juniori) şi Andrei Pişta (preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri) – a stabilit că perioada de transferuri să se încheie cu 48 de ore înainte de reluarea fiecărui campionat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: