Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan:

PNL vrea alegeri anticipate pentru a evita să ajungă ca în alegeri la termen să se confrunte cu mânia poporului

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a explicat că prin angajarea răspunderii pe modificarea legii alegerilor locale Guvernul PNL schimbă regulile jocului în timpul jocului, încalcă decizii ale Curţii Constituţionale şi nu ţine cont de recomandări ale Comisiei de la Veneţia, iar prin moţiunea de cenzură PSD vrea să oprească această lege, iar dacă moţiunea va trece e posibilă declanşarea alegerilor anticipate.

„Noi venim în întâmpinarea lor. Depunem moţiune de cenzură şi îi ajutăm să facem anticipate şi ne întâlnim atunci”, a spus Stan.

El a spus că nu se teme de anticipate.

„Haideţi să ne întâlnim la luptă!”, a transmis Stan adversarilor politici.

El a arătat că dacă moţiunea va trece, cade şi legea pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea.

Potrivit lui Ioan Stan, alături de PSD vor vota şi parlamentarii UDMR, dar şi parlamentari din alte partide şi că există şanse să fie adoptată moţiunea de cenzură.

Stan a spus că dacă se doreşte, atunci să se revină la popor şi a subliniat că nu îi e teamă de alegeri anticipate, dar crede că scopul PNL este doar să evite să ajungă cu alegerile parlamentare în toamnă ca să nu se confrunte cu mânia poporului.

„Vrei să faci anticipate având un singur scop, ca nu cumva să te prezinţi împotriva mâniei poporului. De ce nu le laşi pentru noiembrie şi faci mai repede cu trei luni? De ce te temi? Să spui tu că alocaţiile le dai după 1 iulie şi acum de la 1 august?”, a întrebat Ioan Stan.

El a spus că deşi este inginer a lucrat cu bugete şi ştie cum se poate soluţiona problema şi a oferit şi soluţia dublării alocaţiilor copiilor, arătând că Guvernul poate folosi banii bugetaţi pe întreg anul în primele şase luni, iar la rectificarea bugetară din iulie să aloce în continuare fonduri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: