Numeroşi suceveni, dar şi turişti din Vrancea, Argeş şi Bucureşti au asistat la Festivalul obiceiurilor de iarnă pe stil vechi de la Drăguşeni

> Gheorghe Flutur: Aici, la Drăguşeni, am scris „Hai în Bucovina!” şi iată că turiştii au venit, în număr tot mai mare de la an la an

Numeroşi suceveni, dar şi turişti din Vrancea, Argeş ori Bucureşti au asistat, luni, la Drăguşeni, la Festivalul obiceiurilor de iarnă pe stil vechi de la Drăguşeni, care se desfăşoară anual în 13 ianuarie odată cu sărbătorirea Anului Nou pe stil vechi şi care încheie şirul de manifestări organizate de Consiliul Judeţean Suceava incluse în programul „Crăciun în Bucovina”.

La această manifestare a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. El a declarat la deschiderea evenimentului că în acest an au venit în judeţul Suceava peste 620.000 de turişti, precizând că aceştia au venit în judeţ şi pentru a participa la evenimentele organizate de autorităţi judeţene şi locale.

„Pe poarta de intrare în judeţul Suceava, aici, la Drăguşeni, am scris «Hai în Bucovina!» şi iată că turiştii au venit, în număr tot mai mare de la an la an. Chiar astăzi anunţam că în anul 2019, în judeţul Suceava, statisticile au înregistrat peste 620.000 de turişti. Au venit pentru a participa inclusiv la evenimentele pe care noi le organizăm” a spus Flutur.

El a arătat că s-a prelungit programul „Crăciun în Bucovina” cu acest festival al obiceiurilor de iarnă pe stil vechi, la care în acest an au fost prezente 14 formaţii cu peste 500 de participanţi, festival la care au ajuns turişti din ţară – din Vrancea, Argeş şi Bucureşti – care ştiu că la Drăguşeni are loc, an de an, această manifestare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: