Numeroşi şoferi prinşi, în weekend, încălcând regimul de viteză

> Poliţiştii au aplicat 570 amenzi şi au retras aproape 70 de premise

 Poliţiştii suceveni au executat, în perioada 10-12.01.2020, o amplă acţiune pe raza judeţului, pe linia combaterii excesului de viteză – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost aplicate 572 de amenzi, în valoare de 274.806 lei, dintre care 405 pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar 167 pentru alte abateri rutiere. De asemenea, au fost reţinute 67 permise de conducere, dintre care 46 pentru viteză şi 21 pentru alte cauze şi au mai fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Spre exemplu, un bărbat de 50 de ani, din oraşul Broşteni, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 cu viteza de 106 km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă permisă de lege era de 50 km/h. El a fost sancţionat şi i s-a reţinut permisul de conducere. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: