O suceveancă a trebuit să fugă noaptea din casă, împreună cu fiul său de 4 ani, de teama soţului

> Acesta, fiind băut şi agresiv fizic, a spart uşa camerei unde ea se ascundea

Poliţiştii suceveni au fost nevoiţi, duminică, să emită un ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat agresiv care şi-a ameninţat soţia.

Faptele au avut loc în seara de 11 ianuarie, într-o locuinţă din cartierul sucevean Burdujeni. Femeia de 26 de ani a avut unele discuţii contradictorii cu soţul său, în vârstă de 32 de ani. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta fiind agresiv atât verbal, cât şi fizic.

După discuţii, bărbatul a continuat să consume băuturi alcoolice, având acelaşi comportament agresiv, şi i-a adresat ameninţări soţiei. Ulterior, în jurul orei 23, bărbatul a spart geamul de la uşa de acces în camera unde s-a închis femeia, iar apoi a distrus televizorul din locuinţă.

Întrucât i-a fost creată o stare de temere atât ei, cât şi fiului de 4 ani şi părinţii săi, la ora 2, femeia a reuşit să plece de la locuinţa soţului său la părinţi.

În dimineaţa următoare, ea a mers la poliţie şi a depus plângere penală împotriva soţului, pentru săvârşirea infracţiunilor “violenţă în familie” şi “ameninţare”, spunând că solicită emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva lui şi că doreşte să abandoneze domiciliul familial împreună cu fiul său.

Astfel, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: