Aproape 3600 de copii s-au născut în municipiul Suceava în 2019

> Viceprimarul Lucian Harşovschi: Suceava întinereşte!

Potrivit datelor înregistrate de biroul de stare civilă al Primăriei Municipiului Suceava, în anul 2019, în municipiul Suceava s-au născut 3.579 copii.

Astfel, potrivit statisticii, dintre cei 3.579 de copii născuţi în municipiul Suceava în cursul anului 2019, un număr de 1.739 sunt fete, iar 1.840 sunt băieţi.

Viceprimarul Lucian Harşovschi, care a prezentat marţi aceste date, a apreciat că „Suceava întinereşte”.

El a mai spus că, tot în 2019, un număr de 1.174 de tineri şi-au unit destinele şi au spus „Da” în faţa ofiţerului stării civile pentru întemeierea unei familii.

Reamintim că, potrivit datelor Direcţiei Judeţene de Statistică Suceava, în primele zece luni ale anului 2019, în judeţul nostru s-a înregistrat un spor natural negativ de 26 de persoane, în condiţiile în care în aceeaşi perioadă a anului 2018 sporul natural fusese pozitiv, de 446 de persoane. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: