Directorul Cancelariei prefectului de Suceava este Diana Mihaela Găşpărel

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat pentru News Bucovina că a semnat luni seara ordinul de numire a Dianei Mihaela Găşpărel în funcţia de director al Cancelariei Instituţiei Prefectului.

„Am semnat ordinul de numire” a precizat prefectul.

El a spus că Diana Găşpărel are o experienţă importantă în administraţie.

Prefectul a menţionat că noul director al Cancelariei va fi şi responsabil de comunicarea cu mass-media.

Diana Mihaela Găşpărel a absolvit în iunie 1997 Facultatea de Biologie – secţia Ecologie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, iar apoi a devenit inspector debutant în cadrul Inspectoratului de Protecţia Mediului Iaşi.

Din 2006 ea a preluat funcţia de comisar-şef al Comisariatului Judeţean Iaşi din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu.

Din 2009 a coordonat activitatea de inspecţie de mediu în regiunea de nord-est, cuprinzând şase comisariate judeţene (Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui), fiind servicii în structura Comisariatului Regional Suceava.

Ea a preluat ulterior şefia Sucursalei Nord – Vatra Dornei a Societăţii Naţionale a Apelor Minerale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: