Gheorghe Flutur, mulţumit că şi reţeaua de drumuri comunale din judeţ se modernizează

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a vizionat miercuri lucrări de asfaltare ale unui drum din comuna Comăneşti, a spus că în judeţ încă se lucrează la mai multe drumuri şi a apreciat că anul acesta a fost un an foarte bun în ceea ce priveşte asfaltările de drumuri comunale.

El a spus că CJ Suceava continuă lucrările pe drumul Izvorul Alb spre Rarău, dar şi la Slătioara spre Codrii Seculari, monument UNESCO.

Preşedintele Flutur a declarat că, în paralel cu atenţia acordată drumurilor judeţene, vizionează şi lucrări de drumuri comunale din localităţile judeţului, apreciind că anul 2019 a fost un an bun pentru drumurile comunale şi că mulţi primari au asfaltat astfel de drumuri.

„Reţeaua de drumuri comunale din judeţul Suceava s-a îmbunătăţit foarte mult”, a spus Flutur.

El a subliniat că a vizionat lucrările de asfaltare a drumului comunal „Pe lan” din Comăneşti, unde primarul PNL Grigoraş Păstrăv a reuşit o investiţie foarte bună din fonduri proprii.

Flutur a spus că aproape toate drumurile din comună sunt asfaltate şi continuă cu asfaltările şi în satul Humoreni.

Consiliul Judeţean Suceava va programa resurse pentru anul viitor pentru asfaltarea drumului judeţean Humoreni-Bălăceana care trece prin comunitatea de romi din Humoreni.

„Mă bucur că este un primar care s-a ocupat foarte mult de modernizarea comunei, a realizat un cămin cultural, lucrează şi la infrastructura de apă-canal. E un om de toată isprava. Suntem alături de el. L-am ajutat şi îl ajutăm în continuare cum facem cu toţi primarii”, a spus Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: