În doar câteva ore

Peste 170 de amenzi împărţite şoferilor de pe drumurile din judeţ

> Aproape 40 de şoferi au rămas fără permisele de conducere

 Orice acţiune pe care o derulează oamenii legii pe drumurile din judeţ se lasă cu amenzi cu duiumul şi cu zeci de permise de conducere reţinute. La fel s-a petrecut şi pe parcursul zilei de joi, când, în doar câteva ore, lucrătorii Serviciului Rutier Suceava şi ai Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au organizat o acţiune punctuală în zona de competenţă a poliţiilor municipale Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei şi a Poliţiei Oraşului Gura Humorului, vizat fiind comportamentul conducătorilor auto pe DN 17, una dintre principalele artere rutiere care traversează judeţul.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, acţiunea s-a derulat pe linia combaterii excesului de viteză – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. Iar în cadrul acesteia au fost aplicate 171 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 121.000 lei, dintre care 81 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 26 pentru lipsa portului centurii de siguranţă şi 64 pentru alte abateri rutiere. De asemenea, a fost constatată o infracţiune şi au fost reţinute 37 de permise de conducere, dintre care 20 pentru viteză, 14 pentru depăşiri neregulamentare, iar trei pentru alte cauze. În paralel, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare şi şapte seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare, fiind indisponibilizate două autovehicule.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: