Accident de muncă într-o pădure de pe raza comunei Coşna

> Un muncitor a ajuns la spital cu un picior strivit, după ce a fost prins între lemne

 Un bărbat de 29 de ani, care lucrează la exploatare forestieră într-o pădure de pe raza comunei Coşna, fiind angajat la o societate comercială de profil, a suferit un accident de muncă, în urma căruia s-a ales cu o gambă strivită.

Mai exact, bărbatul, din judeţul Bistriţa-Năsăud, lucrează în calitate de corhănitor. Astfel, miercuri, acesta trăgea cu calul arbori doborâţi, iar la un moment dat s-a apropiat de o stivă de lemne. Atunci, de pe stivă s-a rostogolit un lemn, prinzându-i piciorul stâng între alte lemne.

Accidentul a fost observat de un coleg de muncă, care l-a preluat şi l-a transportat la Spitalul Municipal Bistriţa-Năsăud. Acolo, în urma îngrijirilor medicale acordate, bărbatului i s-a stabilit diagnosticul de „contuzie, strivire gambă stângă”.

Poliţiştii vor notifica ITM Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

S-a întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: