Ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră

Sâmbătă, poliţiştii de frontieră suceveni au reuşit două capturi importante de produse din tutun de provenienţă extracomunitară ce urma să ajungă pe piaţa neagră de profil. Una dintre ele a fost realizată de lucrătorii Sectorului PF Siret, după ce au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, la ieşirea din localitatea Siret, o autoutilitară marca Mercedes Sprinter, condusă de un cetăţean ucrainean. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul pentru marfă un spaţiu special amenajat, unde au putut fi observate mai multe pachete cu ţigări. Drept urmare, autoutilitara a fost dusă la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor. Aici, în urma inventarierii, s-a stabilit că ucraineanul căra ţigări de contrabandă în valoare de aproximativ 47.000 de lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, şoferul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă, iar autoutilitara folosită la transportul ţigărilor a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au descoperit, pe timpul unor misiuni de supraveghere şi control la frontiera de stat, mai multe colete care conţineau pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Acestea, în valoare totală de 86.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. În continuare se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea de contrabandă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI