Olivia Newton-John vinde la licitaţie costumul din piele neagră purtat în filmul „Grease”

Actriţa şi cântăreaţa Olivia Newton-John a anunţat că va pune în vânzare în cadrul unei licitaţii câteva sute de obiecte din colecţia sa personală, inclusiv celebrul costum din piele neagră pe care l-a purtat în filmul muzical „Grease”, cu scopul de a strânge fonduri pentru un spital de oncologie pe care îl finanţează în Australia, informează DPA. Casa de licitaţii care organizează această licitaţie, ce va avea loc în Beverly Hills, California, estimează valoarea acelui costum la 200.000 de dolari. Vedeta australiană, în vârstă de 71 de ani, a precizat pentru DPA că va dona o parte consistentă din veniturile obţinute în urma acestei licitaţii în beneficiul unui spital oncologic pe care l-a înfiinţat în oraşul Melbourne.

Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer mamar în 1992. Boala ei a recidivat în 2018 şi a fost identificată sub forma unei tumori localizate în partea inferioară a coloanei vertebrale. „Nu sunt deloc întristată să renunţ la aceste lucruri. Sunt doar lucruri, iar eu încerc să nu mă ataşez de lucruri. Voi păstra amintiri frumoase şi câteva fotografii”, a declarat artista.

Pe lângă acel costum din piele, aproximativ alte 500 de obiecte ale vedetei vor fi scoase la licitaţie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI