Aproape clasic, tradiţional

De-i dai votul lui Ivan, el se suie pe divan! Cam aşa zice o vorbă din popor, dar nu-i (numaidecât) în relaţie, acum, cu ce intenţionează (cu el, cu noi) candidatul Cătălin Sorin Ivan. Un încă tânăr politician român (n-are decât 40 de ani), dar deja fost. Fost pesedist (de la junior în TSD la chiar senior purtător al vorbelor oficiale ale partidului către popor) şi fost eurodeputat (PSD, apoi neafiliat, dar se înţelege cam cum trambulinat; sic! – pe site-ul său de tot felul de campanii încă mai candidează pentru alegerile de la 26 mai trecute), şi-a tras în ADN, de anul trecut, un partid nou-nouţ (novator, inovator) ce se vrea, culmea, post-postmodern, reinventând (logistic, tehnic, digital… dacă pricepem corect) partidul „clasic, tradiţional”. La care partid se referă (clasic, tradiţional…), să ne sperie gândul!?… „Te-ai săturat de jocul lor politic?” mă-ntreabă de pe pagina de Facebook, într-o animaţie arătându-mi cărţile de şeptică, de la 10 la damă, popa şi as, toate de inimă, acolo nicio frunză. Iar de pe site-ul personal mă anunţă că „atitudinea schimbă viitorul”; şi nu-l contrazic, deşi mi se pare că nu-i suficient. Acolo, la „ultimile ştiri” (în context, de înţeles; cum unii candidaţi sunt scriitori, alţii trebuie să fie măcar într-o părere ştirişti), Ivan, candidatul ADN, decide – posibil corect – că moţiunea recentă n-a fost de cenzură, ci doar electorală, opunând-o pe V. Dăncilă („ţintă uşoară”!), „o rămăşiţă a regimului Dragnea”, unor „politicieni mărunţi”, adăugând lamentaţia că toată „clasa politică parlamentară” (divanul fără ADN, la o adică) este preocupată doar „de interese meschine”. Atenţie, vine (cu eventual ajutor de la popor)!; însă mă tem că pică.

Un comentariu

  1. Ivan se suie pe d(Ivan)….. Fain jucul de cuvinte, dar cu esenta! A prins si el ocazia! Sunt altii mai dihai, cu multa ne simtire, a se vedea bornol

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI