S-au înfipt cu maşinile în capuri de pod

 Doi conducători auto au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au săpat de sub control maşinile la volanul cărora se aflau şi s-au înfipt cu  ele în capuri de pod.

Unul dintre incidentele rutiere s-a produs aproape de miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe raza oraşului Broşteni. În timp ce conducea un autoturism pe strada Bistriţei din oraş, un localnic în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat un cap de pod. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a suferit o fractură la un picior, el fiind transportat cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Întrucât avea halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, permisul auto provizoriu eliberat de autorităţile din Marea Britanie nefiind valabil pe teritoriul României.

Tot într-un cap de pod a ajuns şi un şofer în vârstă de 30 de ani. El conducea o maşină pe DN 17 din comuna Ilişeşti. Domiciliat pe raza comunei Păltinoasa, conducătorul auto a pierdut la un moment dat controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns cu autovehiculul pe contrasens şi s-a izbit frontal într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. El a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele căuze s-au întocmit dosare penale ce urmează a fi soluţionate procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI