Elevii militari au răspuns prezent campaniei de ecologizare „Let’s Do It, Romania!”

Elevii Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc s-au alăturat şi anul acesta campaniei de curăţenie „Let’s Do It, Romania!”. Astfel, 130 de elevi ştefănişti şi cadre didactice au realizat acţiuni de ecologizare de Ziua Curăţeniei Naţionale, simultan cu voluntari din alte 29 de judeţe din România.

Elevii militari au dat dovadă de spirit civic şi au ecologizat zonele Moara Dracului, Izvorul Malului, Şandru şi vârful muntelui Rarău. Ei s-au alăturat voluntarilor care au ales să participe la curăţarea arealelor naturale din jurul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Prin participarea la această acţiune, elevii câmpulungeni au dat dovadă de implicare în ceea ce priveşte grija faţă de mediul înconjurător şi gestionarea deşeurilor.

Potrivit organizatorilor, „Let‘s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România şi face parte din mişcarea globală „Let’s Do It, World!”. Din 2010 şi până în prezent, „Let‘s Do It, Romania!” a implicat peste 1.800.000 de voluntari în acţiuni de curăţenie naţională şi peste 50000 de elevi în proiecte de educaţie ecologică. În acest context, pe parcursul anului şcolar, tinerii liceeni militari iau parte la acţiuni de ecologizare iniţiate de administraţia publică şi de colegiu.

GEORGIANA LUPU

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: