În weekend

Zeci de amenzi împărţite de poliţiştii suceveni

La finele săptămânii trecute, lucrătorii Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc au organizat o acţiune punctuală pe linia asigurării unui climat de ordine publică şi siguranţă rutieră, vizând prevenirea şi combaterea infracţiunilor în zona barurilor, discotecilor şi sălilor de jocuri de pe raza de competenţă. Pentru buna desfăşurare a acesteia, au fost angrenate şi forţe de jandarmi. Potrivit datelor oficiale obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cadrul acţiunii au fost legitimate nu mai puţin de 137 de persoane şi au fost controlate 133 de autovehicule şi bagaje. În paralel, 72 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, fiind aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 14.000 lei. Totodată, poliţiştii au reţinut două permise de conducere auto, au retras patru certificate de înmatriculare şi au ridicat două seturi de plăcuţe cu număr de înmatriculare.

Sâmbătă şi duminică, Secţia 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a organizat o acţiune punctuală pe raza de competenţă pe linia asigurării unui climat de ordine publică şi siguranţă rutieră. 82 de persoane au fost legitimate şi 67 de autovehicule au fost controlate. Amenzile împărţite au fost, în total, de circa 2.600 lei. Poliţiştii au retras un certificat de înmatriculare şi au ridicat un set de plăcuţe cu numărul de înmatriculare.

Tot pe parcursul weekendului, lucrătorii poliţiilor orăşeneşti Solca, Cajvana şi Milişăuţi au organizat acţiuni punctuale în sistem integrat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie şi a încălcării normelor la legislaţia rutieră. În cadrul acesteia, oamenii legii au controlat 128 de autovehicule şi au testat alcoolscopic 69 de conducători auto. Nu au lipsit nici amenzile, fiind aplicate sancţiuni în valoare totală de 7.380 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: