O tânără din Pojorâta este căutată cu ajutorul poliţiştilor

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a unei tinere în vârstă de 21 de ani din satul Pojorâta. De la începutul lunii trecute nu se mai ştie nimic despre ea. Ea se numeşte Denisa-Valentina Olteanu iar în momentul de faţă este rezidentă în Marea Britanie.

Mama tinerei este cea care a solicitat ajutorul spunând că nu mai deţine date despre fata sa de la începutul lunii august 2019, când trebuia să se îmbarce într-o cursă Ryanair de pe aeroportul Luton – Londra cu destinaţia Torino, Italia. Tânăra are piele albă, faţa ovală, ochi căprui, sprâncene arcuite, o înălţime de aproximativ 1,65 m şi circa 45 kg. Ca semne particulare, are un tatuaj pe degetul inelar mâna dreaptă, tatuaj după urechea stângă reprezentând pasărea colibri şi un tatuaj vertical pe mâna stângă. În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, sunteţi rugaţi să apelaţi Poliţia prin numărul de telefon 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: