Preşedintele ATOP Suceava, Vasile Tofan:

E nevoie de recâştigarea respectului şi încrederii faţă de uniformă

Preşedintele ATOP Suceava, consilierul judeţean liberal Vasile Tofan, a declarat, la interviurile News Bucovina, că unul dintre obiectivele sale în cadrul acestei structuri de ordine publică este cel prin care opinia publică să recâştige încrederea şi respectul faţă de uniformă.

„Cred că cel mai important este să se întărească respectul şi încrederea faţă de uniformă. Poate că vi se pare că sună arhaic, poate că depăşit, dar nu, mai ales ţinând cont de ceea ce se întâmplă astăzi în societatea românească şi mai ales gradul de emoţie, de semne de întrebare, de nelinişte, create de evenimentele petrecute de acum mai bine de o lună de zile în sudul ţării, la Caracal” a spus Vasile Tofan.

Preşedintele ATOP a arătat că multe persoane din această zonă spun că e bine că astfel de infracţiuni nu se petrec aici şi că n-ar putea să se petreacă în judeţul Suceava.

El crede însă cel mai important este să fie recâştigarea încrederii opiniei publice în uniformă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: