Canotaj, Campionatul European

Dumitru Alexandru Ciobică are aur la gât

Dumitru Alexandru Ciobică a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj pentru tineret, desfăşurate la Ioannina, în Grecia. Sportivul pregătit de Nicu Despa la CSM Suceava a devenit campion european cu barca masculină de dublu rame fără cârmaci, alături de un alt sucevean, este vorba de Florin Sorin Lehaci.

Cei doi s-au impus în finală cu timpul de 6 minute, 31 de secunde şi 21 de sutimi, devansând astfel echipajele similare din Grecia şi Lituania. Pe această cale, conducerea Clubului Sportiv Municipal din Suceava a ţinut să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat secţiei de canotaj.

România a cucerit 12 medalii la Europenele din Grecia, 9 de aur, una de argint şi două de bronz.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: