Transporturi ilegale de lemn

Două transporturi ilegale de material lemnos au fost descoperite de poliţiştii suceveni şi la finele săptămânii trecute în traficul rutier. Ambele au fost dibuite de patrulele din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei pe DN 17, din comuna Dorna Candrenilor.

Unul dintre acestea era făcut cu o autoutilitară condusă de un localnic în vârstă de 57 de ani. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine documente legale de provenienţă şi transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiştilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit că acesta transporta ilegal 2,03 mc lemn de foc de esenţă răşinoase.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Dorna Candrenilor. Celălalt transport ilegal era efectuat cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Vatra Dornei. Nici el nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport a materialului lemnos, specialiştii silvici stabilind că era vorba despre cantitatea de 3,27 mc lemn de foc din specia fag. Şi şoferul dornean a fost sancţionat contravenţional, iar lemnul transportat a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Dorna.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: