Mesajul la început de an şcolar al viceprimarului Lucian Harşovschi

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a transmis, luni, la debutul noului an şcolar 2019-2020, un mesaj de respect pentru cadrele didactice.

Harşovschi a subliniat că prima zi de şcoală este o zi deosebită, cu multă lume care cumpără flori, cu aglomeraţie în staţiile de transport public, dar şi în oraş, cu părinţi agitaţi şi copii emoţionaţi.

El le-a transmis mul succes în noul an şcolar elevilor, părinţilor, profesorilor şi tuturor celor care se implică în procesul educaţional.

„Dascălii sunt cei care au grijă de copiii noştri şi care fac mai mult decât să respecte o programă şcolară. Ei incită la descoperiri şi îi îndrumă în viaţă” a spus Lucian Harşovschi.

Viceprimarul a participat la deschiderea anului şcolar la unităţi de învăţământ din municipiul Suceava în calitatea sa oficială, dar şi ca părinte, cu emoţie pentru că Tudor, băiatul său cel mare, a început clasa I la Şcoala Filadelfia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: