Calafindeşti

Aproape 3 ha de mirişte mistuite de foc

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Siret au intervenit, la finele săptămânii trecute, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza satului Botoşeniţa Mare, comuna Calafindeşti. Salvatorii militari au fost nevoiţi să stingă flăcările care au afectat 2,6 ha de mirişte şi vegetaţie uscată în urma unui foc făcut în aer liber şi lăsat nesupravegheat, salvând culturile învecinate.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Satu Mare. La sosirea pompierilor ardea un autoturism parcat în curtea unei gospodării, cu pericol de propagare a flăcărilor la casa de locuit, dar şi la o altă maşină aflată în apropiere. În ciuda intervenţiei prompte, autoturismul a ars în proporţie de aproximativ 80%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime; pompierii au salvat casa de locuit şi maşina parcată în vecinătate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: