Pe drumuri din judeţ

Amenzi de peste 61.000 lei, într-o singură zi

Pe parcursul săptămânii trecute, lucrătorii Serviciului Rutier Suceava au organizat o acţiune punctuală pe linia verificării legalităţii documentelor vehiculelor înmatriculate în alte state, precum şi pentru prevenirea şi combaterea conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa alcoolului. Potrivit datelor oficiale obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cadrul acesteia au fost controlate 125 de vehicule, au fost legitimate 125 de persoane şi au fost testaţi cu aparatul etilotest 110 conducători auto. În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au aplicat 71 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 61.000 lei, au reţinut cinci permise de conducere şi au retras 11 certificate de înmatriculare, dintre care cinci pentru lipsa poliţei de asigurare RCA şi şase pentru alte cauze.

Pe parcursul zilei de vineri, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a organizat o acţiune punctuală, pe raza de competenţă, pe linia asigurării unui climat de ordine publică şi siguranţă rutieră. În cadrul ei, oamenii legii au constatat o infracţiune şi au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 7.000 lei, din care 17 la regimul circulaţiei rutiere. S-a mai reţinut un permis de conducere şi au fost confiscate bunuri în valoare de 223 lei, constând în material lemnos.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: