A încercat să fugă cu o parte din marfă…

> Zeci de mii de pachete cu ţigări de contrabandă au fost descoperite într-o gospodărie din Ulma

La finele săptămânii trecute, lucrătorii Postului de poliţie Ulma s-au deplasat la domiciliul unui localnic în vârstă de 30 ani, despre care existau date că deţine în garaj ţigări de contrabandă. În momentul în care au ajuns acolo, poliţiştii au observat un autoturism de teren, la volanul căruia se afla un bărbat care încerca să iasă din curte, prin spatele locuinţei. În acel moment şoferul a fost somat să oprească, însă nu s-a conformat, unul dintre poliţişti executând un foc de armă în plan vertical. Ulterior, conducătorul auto a abandonat vehiculul şi a fugit spre locuinţă, poliţiştii constatând că, în interiorul maşinii, se aflau mai multe colete cu ţigări de provenienţă extracomunitară. Continuând verificările, s-au identificat – şi în garajul locuinţei, şi în curtea unui vecin – mai multe colete învelite în folie de culoare neagră, motiv pentru care, s-a solicitat şi obţinut de la Judecătoria Rădăuţi un mandat de percheziţie domiciliară pentru imobilul în care locuieşte bărbatul de 30 de ani. Astfel, cu ocazia percheziţiei domiciliare, poliţiştii au identificat cantitatea totală de 20.500 de pachete cu ţigări de contrabandă. Produsele din tutun, în valoare de circa 210.000 lei, au fost ridicate pentru cercetări, iar autoturismul de teren a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate de poliţişti în vederea identificării autorilor infracţiunii, stabilirii vinovăţiei proprietarilor imobilului şi tragerii acestora la răspundere penală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: