Oficiul Judeţean de Poştă Suceava pe locul I

Sâmbăta, 31.08.2019, pe stadionul Viorel Mateianu din municipiul Baia Mare a avut loc cea de a 40-a ediţie a Concursului Profesional „Marşul Factorilor Poştali”, ediţia 2019, faza Naţională, la care au participat ocupanţii locurilor I, atât la fete, cât şi la băieţi, ale concursurilor organizate la nivelul fiecărui judeţ.

Oficiul Judeţean de Poştă Suceava a fost reprezentat prin Mioara Hriţcu factor poştal la OPD Suceava, şi Victor Romaşcan, factor poştal la OPD Suceava.

Astfel, Victor Romaşcan s-a clasat pe locul I la masculin, obţinând aprecierile celorlalţi participanţi la concurs şi datorită faptului că a mărşăluit cel mai corect.

Mioara Hriţcu a ocupat locul 8 la feminin din 41 de participante. Datorită acestor rezultate, oficiul nostru s-a clasat pe locul I pe echipe.

Cei doi concurenţi ce au reprezentat Oficiul Judeţean de Poştă Suceava s-au bucurat de sprijinul financiar al Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România – Filiala Suceava, fapt ce a făcut posibilă deplasarea la Baia Mare în cursul zilei de miercuri 28.08.2019. Faptul a contribuit la obţinerea acestor rezultate bune, întrucât cei doi s-au antrenat în condiţiile în care s-a ţinut concursul.

Cei doi concurenţi au fost însoţiţi de vicepreşedintele Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România – Filiala Suceava, Vasile Mitocaru şi de subsemnatul. (Director OJP Suceava, NICOLAI COSTRÂŞ)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: