„Aşa cum am deschis curse aeriene, va veni şi ziua când cineva va avea curajul să facă autostrăzi”

> Să începem să facem investiţii în noi capacităţi de producţie şi poate unora le va veni mintea la cap să se apuce şi de autostrăzi în această ţară

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, în cadrul unei acţiuni organizate de Ministerul Românilor de Pretutindeni la Palatul Administrativ din Suceava pentru informarea diasporei, că autorităţile judeţene sucevene fac demersuri pentru noi investiţii în judeţ şi înfiinţarea de noi locuri de muncă.

„Noi, judeţul Suceava, deschidem nişte parcuri industriale pentru investitori. În această toamnă vom încerca să aducem Camera de Comerţ Germană şi de la Cernăuţi, dar şi din alte părţi”, a spus Flutur.

El a arătat că dacă cei din diaspora ştiu investitori să îi trimită la Suceava pentru că intenţia autorităţilor judeţene sucevene este să deschidă noi capacităţi de producţie în judeţ pentru noi locuri de muncă.

„Aşa cum am deschis linii aeriene, va veni într-o zi şi cineva să aibă curajul să facă autostrăzi. Dar nu trebuie să aşteptăm să vină întâi autostrada şi apoi investitorii. Haideţi să începem şi poate unora le va veni mintea la cap să se apuce şi de autostrăzi în această ţară”, a spus Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: