Sporturi tehnico-aplicative

Performanţe de excepţie pentru sportivii de la CSTA Suceava la Campionatul Naţional de automodele captive

Recent, la Bucureşti, s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de automodele captive, la care au participat cu succes sportivii de la CSTA Suceava.

La clasa CB1,5 juniori, titlul de campion a fost adjudecat de suceveanul Sebastian Berari, urmat la mică diferenţă de colegul său Marian Lazăr. La clasa CB 2,5, cei doi coechiperi au făcut rocada locurilor în clasamentul final, Marian Lazăr locul I şi campion naţional, urmat de Sebastian Berari. La clasa CB 3,5 Marian Lazăr a ocupat locul III. La clasa tracţiune roată, CSTA Suceava a prezentat o echipă incompletă, obţinând totuşi, în final, locul III.

La seniori, la clasa CB 1,5, Ioan Botuşan, de la CSTA Suceava, a cucerit titlul de campion naţional, fiind urmat de coechiperul său, Vasile Storociuc. La clasa CB 2.5, Vasile Storociuc a ocupat locul III. În clasamentul general al probei, CSTA Suceava a ocupat locul III. În clasamentul general pe echipe, CSTA Suceava a obţinut locul II.

„Nu este prima dată când sportivii noştri se remarcă la această competiţie. Aceste rezultate confirmă valoarea automodeliştilor suceveni pe plan naţional”, a declarat Ioan Botuşan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: