Tarom îi răspunde deputatului Ioan Bălan:

Până acum nu am primit vreo plângere din partea deputaţilor care utilizează săptămânal zborurile Tarom de la/spre Suceava

Compania Tarom, printr-un comunicat de presă, se dezice total de informaţiile şi acuzaţiile transmise în spaţiul public de către deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan.

Amintim că Ioan Bălan a dezaprobat în termeni categorici situaţia creată la nivelul companiei naţionale de transport aerian Tarom şi l-a acuzat de „incompetenţă” pe actualul ministru al transporturilor, Razvan Cuc.

Într-un drept la replică, Tarom a emis următorul comunicat:

„Compania Tarom numără printre pasagerii săi fideli membrii Camerei Deputaţilor, care utilizează în mod frecvent zborurile interne. Vă aducem la cunoştinţă faptul că până acum nu am primit vreo plângere din partea deputaţilor care utilizează săptămânal zborurile Tarom de la/ spre Suceava privind calitatea serviciilor pe care le prestăm, aşa încât ne manifestăm surprinderea privind declaraţiile dlui Ioan Bălan, pe care le considerăm de o manieră subiectivă, părtinitoare şi neconformă cu realitatea.

De aceea, considerăm regretabil că, în lipsa oricăror probe, respectiv a prezentării unor cazuri sau situaţii concrete, imaginea Companiei Tarom este ştirbită în contextul unor astfel de declaraţii nefondate.

Referitor la preţurile practicate de Compania Tarom, menţionăm că, pentru destinaţia Suceava, preţul unui bilet dus-întors cu toate taxele incluse porneşte de la 44 euro. Între acest tarif şi tariful maxim pe rută există nu mai puţin de 10 tarife intermediare.

Faptul că grila de tarife este una crescătoare, preţurile fiind calculate în funcţie de condiţiile biletului (clasă, ziua şi ora călătoriei, gradul de încărcare al curselor precum şi momentul în care se face rezervarea biletului de avion sau numărul de locuri disponibil la momentul rezervării), este o chestiune universal valabilă pe piaţa serviciilor de transport aerian, această politică de tarife fiind practicată de absolut toate companiile aeriene.” (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: